't Belsenspan

huifwagen   koets   demonstraties met Belgische trekpaarden

Gastenboek

Graag nodigen wij u uit een bericht achter te laten in het gastenboek over uw ervaring met 't Belsenspan.


Gastenboek

Yvonne en Sjaak Mesu
08-10-17 09:52:03
Vorig weekend een fantastische rit gemaakt door het bos en langs de Vecht. Met Johan als koetsier, die heel enthousiast vertelde over de mooie omgeving.
Wat een belevenis om zo door de natuur te struinen met een Belgisch paard en een koetsier, die zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Wat een geweldig span!!
Johan nam alle tijd om ons te laten genieten, en dat is prima gelukt.
De tocht is een echte aanrader.
Johan en Bianca, hartstikke bedankt!!
Doreen van Eck
20-08-17 19:57:07
Vanmiddag even naar het buitencentrum geweest en daar stond het Belsenspan klaar voor vertrek. Spontaan besloten om mee te gaan en wat een heerlijke rit was dat. De koetsier en zijn vrouw zijn lieve enthousiaste mensen die tijdens de rit ook alle tijd nemen om te vertellen over de natuur en de geschiedenis van de omgeving. Na afloop nog een gezellig gesprekje gehad en hun visitekaartje ontvangen. Ongelooflijk genoten en ga donderdag zeker kijken bij de optocht van Stöppelhaene waar ze ook aan deelnemen, maar dan met een boerenwagen.
Sandra en Lex Rebergen
30-06-16 11:20:44
Wij zijn gisterenmiddag 29-06 niet vooraf gepland met de middagrit van 13.30 meegeweest vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug!We kwamen daar eigenlijk om te wandelen(hebben we ook nog gedaan!)Maar wat heb ik genoten van het enthousiasme van onze koetsier en z'n vrouw.We zijn toch 1,5 uur weggeweest en ik weet nu elke boom en struik in een bos bij Naam!!Er werd zoveel verteld.En dan dat span Belgen die op werkelijk de kleinste aanwijzing ons in alle rust rondgesjouwd hebben!Het werd mede ook door het mooie weer een prachtige middag!
Sylvia De Haas
26-05-16 13:55:12
Ik heb met een boel vriendinnen mijn 60e verjaardag met een tocht gevierd. Het was geweldig. Alles in overleg, spontane ideen mogelijk, super gastvrij veel informatie over de streek etc. etc.
John en Berty Verheij
19-09-15 16:59:12
Op 17 september 2015 zijn wij getrouwd. In 1 woord geweldig!! Wij hebben met hun trouwkoets en huifkar onze bruiloft gevierd. Het begon met een huwelijksaanzoek alles kon en niks was teveel. Alles was perfect geregeld de paarden zagen er mooi en prachtig uit met koper beslag de huifkar was mooi versierd en een mooi boeket bloemen op de trouwkoets kortom in 1 woord super. Johan en Marietje zijn zulke lieve mensen, wij willen Johan en Marietje en Rosa (ons favoriete paard)en uiteraard alle andere paarden heel erg bedanken voor de mooie en onvergetelijk dag.
John en Berty.

 

 


 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail
Info